sander weeteling G9o6PQAS6jI unsplash

We kunnen niet meer wachten, Nederland heeft klimaatdoelen te halen.

Er wordt volop wind- & zonne-energie geproduceerd, nieuwe parken worden ontwikkeld. De Nederlandse industrie moet over op groene stroom. Er is vraag, er is aanbod. Toch lukt het niet goed om deze bij elkaar te brengen. Het weer is moeilijk te voorspellen en het elektriciteitsnet kan de nieuwe energiemix niet aan. Met grootschalige energieopslag biedt SemperPower wind- & zonnepark ontwikkelaars en industriële afnemers de oplossing. En dat zonder investeringen, zonder kosten en zonder risico's. 

Benieuwd wat wij
kunnen betekenen?

Energieproducenten spelen een grote rol

Wind- & zonneparken zijn belangrijke energieproducenten, maar niet alle opgewekte stroom kan nu worden ingezet. Wat is er nodig? Grootschalige energieopslag om duurzame energie op te slaan bij overvloed en los te laten bij schaarste op het net. Zodat wind- & zonneparken optimaal kunnen functioneren en rendabel worden. Zodat ze voldoen aan de nieuwe standaard, en nog meer parken ontwikkeld kunnen worden. En dat is hard nodig.

alessandro fazari mFnqHkhN7d4 unsplash
SemperPower biedt wind- & zonnepark ontwikkelaars en industriƫle afnemers de kans om zonder investeringen, zonder kosten en zonder risico's een energieopslagsysteem (EOS) te plaatsen. Voor een hoger rendement. Voor een groene toekomst.

Industriële afnemers hebben een uitdaging in verduurzamen

Grootschalige energieopslag is ook nodig voor grote energieafnemers. Zodat de zware industrie volledig kan gaan draaien op groene stroom. Zodat datacenters een match krijgen tussen eigen opwek en verbruik van groene stroom. Zodat logistieke bedrijven die willen elektrificeren, niet jaren hoeven te wachten op een nieuwe netaansluiting. Zodat fabrieken kunnen voldoen aan nieuwe wet- & regelgeving. Zodat de carbon-footprint echt omlaag kan. Er is veel nodig om samen de energietransitie van Nederland te kunnen versnellen. Opslag is daarbij de sleutel. Met als bijkomend voordeel: de stroomkosten gaan omlaag. 

Hoger rendement, geen risico’s

SemperPower biedt wind- & zonnepark ontwikkelaars en industriële afnemers de kans om zonder investeringen, zonder kosten en zonder risico's een energieopslagsysteem (EOS) te plaatsen. Voor een hoger rendement. Voor een groene toekomst. Wat gaan we samen doen?

Wij ontzorgen.
Wij regelen de locatie,
vergunningen, financiering
en de plaatsing.