sander weeteling YuezHfq x54 unsplash flipped

Houdt het vast, laat het los. Altijd op het juiste moment. Zet in op de groene energiemarkt.

Energieopslag opent een nieuwe markt. SemperPower biedt energiehandelaren en energiebedrijven de mogelijkheid om hun duurzame portfolio te ondersteunen en verder uit te breiden. Zonder investeringen, zonder kosten en zonder risico's. Wij realiseren energieopslagprojecten van A tot Z, jullie huren bij ons een deel van de capaciteit. Zo simpel is het.

Benieuwd wat wij
kunnen betekenen?

Handel in energie, maar mét een groen randje

Zon en wind zijn moeilijk te voorspellen. Het opwekken van wind- & zonne-energie kan abrupt fluctueren. Dit maakt het opkopen en verkopen van groene stroom aantrekkelijk voor portfoliohouders van energiebedrijven en voor energy traders. Handelen in duurzame energie of risico’s in een portfolio afdekken? Het betekent een kans in de markt zien, maar ook bijdragen aan de energietransitie. Hoe meer grootschalige energieopslag we met z'n allen kunnen realiseren, hoe sneller de energietransitie gaat. Handel dus, maar mét een groen randje.

iStock 16
Duurzame portfolio uitbreiden, zonder zelf energieopslag te realiseren. SemperPower realiseert en verhuurt.

Energieopslag ontwikkelen vereist jarenlange vakkennis

Zelf een energieopslagproject realiseren vergt veel tijd, middelen en kennis. Specifieke vakkennis over techniek, locatie, veiligheid, vergunningen en meer. Kennis die vaak niet in huis is bij grote energiebedrijven en commodity trading companies. SemperPower heeft specialisten op al deze vlakken. Maar bovenal de nodige ervaring om een energieopslagproject te ontwikkelen, realiseren én beheren. Benut deze expertise en huur capaciteit op afroep met onze Storage-as-a-Service.

Kans in de markt benutten
en bijdragen aan een
groene toekomst?