anders jilden SWGW rW0zeE unsplash flipped

De juiste contracten, techniek en garanties.

Wij ontwikkelen, financieren en exploiteren grootschalige energieopslagsystemen (EOS). Wij kunnen dit kostenefficiënt en zonder risico realiseren. Onze unieke business case maakt mogelijk dat wij samen de energietransitie versnellen. Door onze ruime kennis en ervaring, opgedaan in de elektriciteitsmarkt sinds 1995, zijn wij in staat om de juiste contracten, techniek en garanties te bieden aan onze klanten. 

Zo pakken wij een een energieopslag project aan

Tijdens deze fase overleggen wij met alle mogelijke stakeholders. Zo komen wij samen tot de beste inpassing van onze systemen. Landschappelijke inpassing, locatiekeuze en het samenbrengen van gemeentes, provincies, landeigenaren en netwerkbedrijven zijn hierbij essentieel.  

Wij zorgen ervoor dat alle contracten perfect aansluiten. Hier worden techniek, financiering en klant bij elkaar gebracht tot het behalen van financial close. Het startschot van de volgende stap.  

In deze fase vindt de realisatie en operatie van het EOS plaats. 

 

  • Wij realiseren de integratie van de bewezen technologie samen met onze EPC-partners. Timing is hierin essentieel.  

  • Eenmaal in operatie gebruiken onze klanten de capaciteit van de opslagsystemen voor congestiemanagement, balancering van het net, handelen op de elektriciteitsmarkten, portfoliomanagement, black start of reactief vermogen.

Slimme koppen
met een missie

“De energietransitie versnellen, daar geloven we in. Toen onze expertises bij elkaar kwamen wisten we het: alleen samen kunnen wij dit oplossen.”

Ons verhaal
bewerkt narrow kdw v