bewerkt wide kdw v

Opslag als sleutel om de
energietransitie te versnellen,
daar geloven we in.

Wat als de energietransitie stagneert? Als de juiste assets ontbreken om wind- & zonne-energie tijdelijk op te slaan? Dan is het een gelukstreffer dat de oprichters van SemperPower elkaar tegenkomen, aan de praat raken en erachter komen dezelfde droom te hebben. En dat niet alleen. Ze hebben alle drie juist élkaars expertise nodig om die droom waar te maken. In die synergie ontstaat er in 2020 iets moois: SemperPower. 

 

Perfecte combinatie met bijna dertig jaar ervaring 

Drie slimme koppen met een missie, ieder met jarenlange ervaring op het gebied van finance, trading en renewable energy projecten. Een perfecte combinatie. Door de samenvoeging van die drie expertises gaat SemperPower de energietransitie versnellen.

Expertisehuis met de beste specialisten op elk vlak

Inmiddels bestaat SemperPower uit een skilled team met de beste specialisten. Samen delen we onze passie om de energietransitie te versnellen met slimme oplossingen. We hebben alle ervaring en kennis in huis om te fungeren als one-stop-shop bij het leveren van capaciteitsafroepcontracten en de realisatie en exploitatie van energieopslagprojecten: van optimalisatie tot compliance en van techniek tot projectmanagement. We staan bekend om onze no-nonsense resultaatgerichte aanpak en worden gezien als betrouwbare en meedenkende partners.

“Met SemperPower zijn we in staat Nederland te helpen aan assets voor grootschalige energieopslag. Eindelijk kan wind- & zonne-energie worden opgeslagen. Hierdoor komt er meer duurzame energie op het net, wordt de carbon footprint kleiner en helpen we Nederland met het versnellen van de duurzame energietransitie.”
Dennis Schiricke, CEO SemperPower

SemperPower: stuwende kracht in de energietransitie  

Semper betekent ‘voortdurend’. De naam SemperPower drukt uit waar wij voor staan: altijd en overal groene stroom. Met grootschalige energieopslag gaan we dit realiseren. Dat maakt SemperPower de stuwende kracht in de duurzame energietransitie. 

Meer weten
over onze organisatie?