iStock 10

Investeer in de toekomst.
Haak aan om de energietransitie
te versnellen.

SemperPower is pionier en marktleider in duurzame energieopslag projecten. Onze missie? De energietransitie van Nederland versnellen. Met uw investering maakt u het mogelijk om meer grootschalige energieopslag te realiseren. Haak aan, investeer in een nieuwe markt, investeer in de toekomst.

Wij nemen graag de tijd om u mee te
nemen in de wereld van energieopslag.
Neem contact op.
DSCF
Jasper Kroon Investment Associate
“Triodos Bank wil de energietransitie versnellen door energieopslag de wind in de rug te geven. De financiering, samen met het Groenfonds, van SemperPower bekrachtigt onze koplopersambitie in deze nieuwe markt.”
Remko de Bie | Senior Accountmanager Energie en Klimaat, Triodos Bank

1. Heeft SemperPower een goede businesscase?

SemperPower doet 100% van de projectrealisatie zelf, zo kunnen we een sluitend businessmodel garanderen. Zodat we zoveel mogelijk batterijen kunnen gaan plaatsen en zoveel mogelijk impact kunnen maken op de energietransitie.

 

Het team van SemperPower bestaat uit marktspecialisten met jarenlange ervaring in trading, compliance, technologie en programmamanagement. Zij kunnen meerdere omzetstromen inzetten om het beste uit de batterij te halen:

 

  • Leasen van energie. 

  • Noodcapaciteit aanbieden op de markt, wanneer het netwerk onvoldoende energie biedt.

  • Handelen op de energiemarkt.

2. Hoe genereert SemperPower vaste inkomsten?

SemperPower genereert vaste inkomsten door opgeslagen energie te leasen aan energieleveranciers. Energiebedrijven zetten onze batterij-opslag direct in op het eigen klantportfolio om opgewekte stroom te matchen met de stroomvraag van klanten.    

3. Is SemperPower een ESG infrastructure investment opportunity?

Jazeker. Met onze Battery Energy Storage Systems dragen we bij aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Lees hier meer over duurzaamheid.