Huur opslagcapaciteit bij SemperPower en word volledig ontzorgd in grootschalige duurzame energieopslag.

SemperPower verhuurt capaciteit in grote batterijen voor de opslag van duurzame energie. Tegen een transparante prijs en met een bewezen huurcontract structuur. Mét de garantie: altijd en overal groene stroom. Maar onze aanpak gaat verder.

 

Wij ontzorgen omdat we deze energieopslagsystemen volledig zelf ontwikkelen en beheren. De beste techniek, risicobeheersing, regelgeving, vergunningen, garanties, verzekeringen, onderhoud en andere rompslomp; laat dat maar aan onze specialisten over. Wij zorgen dat het werkt en nemen alle zorgen weg. Dat noemen wij Storage-as-a-Service (SaaS). Interessant voor netwerkbedrijven, duurzame energy traders & portfolio houders, ontwikkelaars van wind- & zonneparken en industriële afnemers

Energieopslag systeem kopen of capaciteit huren

Een eigen batterij kopen met een levensduur van max. 20 jaar, of een stukje energieopslag huren? U huurt dan alleen de capaciteit die u nodig heeft. De rest regelen wij. Van de beste technische opstelling tot aan de aansturing van het energieopslagsysteem. Met 24/7 service onder 1 knop.

jonatan pie EvKBHBGgaUo unsplash2
Zonder risico’s en investeringen leveren onze energieopslag systemen en bijdrage aan de uitdagingen waar de energiebranche voor staat. Als exploitatiepartner behaalt u hiermee extra rendement op de geproduceerde MWh.

Betrouwbaarheid van de batterij staat voorop

Wij werken transparant en kiezen keer op keer voor de beste techniek. Dat hoeft niet altijd dezelfde leverancier te zijn, wij toetsen dit bij elk energieopslagproject opnieuw. Omdat wij kwaliteit en veiligheid het allerbelangrijkste vinden. Onze partners zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied die beschikken over een bewezen trackrecord.

Interesse in
opslagcapaciteit
huren of kopen?